Contact GotlandRing

kontakt

Contact information

Public driving, b2c information, webshop:

sales@gotlandring.com, tel +46 731 828 777

B2B events, testing, new model launches, sponsor relations, commercial rights, media:

Alec Arho Havrén, alec@gotlandring.com, tel +46 731 822 822

Lina Havrén, tzvetelina@gotlandring.com tel +46 730 668 688

Postal address

Gotland GPe Circuit AB/GotlandRing
Snäckgärdsvägen 56, LGH 415
621 41 VISBY
SWEDEN

 

Gotlandring_the-team

alec-Image498x180Alec Arho-Havrén,

Founder & Circuit Architect

Möt Alec Arho Havrén. Mannen som kom på idén och designade en unik internationell racingbana på Gotland. Alec är även grundare till World Ecological Forum och jobbar aktivt med miljöteknik.

Finlandssvensk-gotlänningen har vunnit många lopp runt om i världen, inte minst på legendariska Nürburgring Nordschleife som även inspirerat bandesignen för GotlandRing.

Även inom tennisen har Alec en bakgrund – under senare år har han vunnit bland annat Europamästerskapet i seniortennis (ITF Tour) i singel, dubbel och mixed ett flertal gånger.

 

marcusMarcus Fabricius

Instructor & Sales

Marcus – som har en bakgrund som en framgångsrik entreprenör – jobbar som en av Gotland Rings instruktörer. Då Marcus inte jobbar tävlar han gärna i Sportvagnsmästerskapet eller spelar golf. Passa på och ta en privatlektion eller RingTaxi med Marcus – upplev hans entusiasm för sporten och lär dig avancerad körteknik.

 

tzLina Havrén

Sales & Eventsamordning

Lina arbetade tidigare för en advokatbyrå som specialiserat sig på affärsjuridik för Hollywood-produktioner i Bulgarien. Lina ansvarar för försäljning och eventkoordination för Gotland Ring.

Lina har även en bakgrund som före detta tennisproffs (på WTA Touren) och är fortfarande aktiv på ITF Senior Touren; hon är rankad nummer 1 i världen i sin åldersgrupp i singel, dubbel och mixed.