Hälsning från Alec Arho Havrén, Founder | CEO | Circuit Architect | Chief Instructor

Nu har det gått två veckor sedan min operation efter den livshotande olyckan på studsmattan där jag fick en allvarlig fraktur i nacken. Efter en lyckad operation, fick jag en titanium-composite förstärkning av nackkotorna . Enligt läkaren, klarade jag livhanken som en katt med nio liv. Jag är otroligt tacksam för den professionella vården som jag har fått; även min rehabilitering fortlöper väl. Prognosen är att jag blir 100% återställd. Jag vill även tacka mina vänner, personal och business partners för stödet och engagemanget de har visat.

Under mitt livs lopp, har jag dykt med hajar, surfat i jättevågor på Waimea Bay & “the Pipeline” på North Shore, åkt extrem skidåkning i Rocky Mountains & Alperna, hängflygit med skidor i Alperna, klättrat berg, åkt longboard utför branta backar, vunnit race på legendariska Nürburgring Nordschleife och mycket mer. I slutändan, var det ett lekfullt uppvärmningshopp som landade mitt i mjuka studsmattan (men på nacken) som materialiserade sig till denna allvarliga livshotande olycka.

Trots min erfarenhet med trampolin (brukar hoppa med mina tvillingdöttrar som är gymnaster), så fick jag erfara denna “freak accident”.

Min hälsning till er: håll er till motorsport – det är betydligt säkrare:) Välkommen till GotlandRing!

RingTaxi, Renault Megane RS - världens snabbaste FWD på GotlandRing och Nürburgring