Contact Gotland Ring

Contact

Contact information

Public driving, b2c information, webshop:

B2B events, testing, new model launches, sponsor relations, commercial rights, media:

Postal Address

Gotland GPe Circuit AB/GotlandRing
Snäckgärdsvägen 56, LGH 415
621 41 VISBY
SWEDEN

Management Team

Alec Arho-Havrén

Founder & Circuit Architect

Möt Alec Arho Havrén. Mannen som kom på idén och designade en unik internationell racingbana på Gotland. Alec är även grundare till World Ecological Forum och jobbar aktivt med miljöteknik.

Finlandssvensk-gotlänningen har vunnit många lopp runt om i världen, inte minst på legendariska Nürburgring Nordschleife som även inspirerat bandesignen för GotlandRing.

Även inom tennisen har Alec en bakgrund – under senare år har han vunnit bland annat Europamästerskapet i seniortennis (ITF Tour) i singel, dubbel och mixed ett flertal gånger.

Marcus Fabricius

Instructor & Sales

Marcus – som har en bakgrund som en framgångsrik entreprenör – jobbar som en av Gotland Rings instruktörer. Då Marcus inte jobbar tävlar han gärna i Sportvagnsmästerskapet eller spelar golf. Passa på och ta en privatlektion eller RingTaxi med Marcus – upplev hans entusiasm för sporten och lär dig avancerad körteknik.

Lina Havrén

Sales & Eventsamordning

Lina arbetade tidigare för en advokatbyrå som specialiserat sig på affärsjuridik för Hollywood-produktioner i Bulgarien. Lina ansvarar för försäljning och eventkoordination för Gotland Ring.

Lina har även en bakgrund som före detta tennisproffs (på WTA Touren) och är fortfarande aktiv på ITF Senior Touren; hon är rankad nummer 1 i världen i sin åldersgrupp i singel, dubbel och mixed.